OM OSS

OM OSS

Mastab transport startades av Magnus som från systerbolaget Bevema bemanning såg ett behov av att hyra både bilar och chaufförer. Från en lastbil har vi på 3 år vuxit och har nu 19 antal lila bilar och magasinering i Stockholm och på Gotland. Vi vill kunna erbjuda kunden det den behöver och har därför ett lager där vi erbjuder en over-nightlösning, magasinering över en längre tid.

Eftersom Magnus och hans bror är från Gotland har vi även startat upp ett kontor där. Precis som i Stockholm kan vi här erbjuder magasinering, budbil som kan köra både kyl- och frys och lastbi l som klarar det mesta.

Vår affärsidé är att vara det flexibla åkeriet som hjälper dig med det du behöver, vare sig det är att hyra chaufförer, budbil, lastbil eller magasinering. Vår styrka är kyl- och frys tempererat gods. Våra lila bilar är lätta att känna igen och snurrar dygnet runt – för att täcka ditt behov.

Vi är lika stolta över våra fina lila bilar som vi är över vår personal som varje dag ser till att allt rullar och att våra kunder får sina leveranser i tid. Vi tror på rättvisa villkor för våra anställda och följer därför kollektivavtal. Att vara nöjd på jobbet och ha roligt brukar alltid spegla sig i resultatet och du som kund möts alltid av glad och engagerad personal. 

Att vara anställd hos MASTAB transport är roligt och varierande. Ingen dag är den andra lik och det är ett härligt team som jobbar tätt tillsammans. Vi vill att vår personal alltid ska vara uppdaterad inom de senaste och får därför kontinuerlig internutbildning. Vi följer kollektivavtal för att du som anställd ska vara säker på att du får rätt lön.   

Kontakta oss direkt om du behöver personal i Stockholm, Mälardalen och på Gotland.

Budbil

Våra minsta bilar passar för ett snabbt bud. Kanske ett paket du glömt att skicka in till stan och som måste vara framme idag. Skåpbilarna lastar så pass mycket att du också snabbt får iväg en pall gods oavsett om det är kylt, fryst eller normaltempererat.

Lastbil

Lastbilarna är fullstora och klarar det mesta. Vi kör i Stockholm, Mälardalen och på Gotland. Våra vana chaufförer ser till att ditt gods kommer fram säkert, helt och i tid. Vi kan lasta Självklart är lastbilarna utrustade med kyl- och frysaggregat om din transport kräver det.

Magasinering

Behöver du en over-nightlösning? Eller kanske ett lagerutrymme för lite längre tid? Lugn, vi löser det åt dig! Vill du att vi hämtar eller kör ut ditt gods ser vi till att ta hand om det också. Självklart har vi förvaringsmöjligheter av både styckegods som kyl- och fryslager för livsmedel. Våra magasin är belägna i Årsta vilket gör att vi lätt får ut ditt gods i hela Stockholm.

Bemanning

Har du en körning och fordon men ingen personal? Det har vi! Via vårt systerbolag Bevema Bemanning AB bemannar vi transportnäringen i Mälardalen sedan 2013. Nytt för i år är att vi även startar upp på Gotland! Våra drygt 70 konsulter står redo för att hjälpa dig. Klicka här för mer information.

Kontakta oss

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sök